B&B Joure

Op een unieke locatie aan de rand van het dorp Joure vindt u, in een prachtig pand uit de dertiger jaren, de Bed and Breakfast Joure. De Bed and Breakfast bevindt zich op de eerste verdieping, waar de familie van Hofwegen een gezellige slaapkamer voor u heeft ingericht die beschikt over een eigen opgang en eigen sanitair.

Bed and Breakfast Joure is gevestigd op een unieke locatie. Ze staat namelijk aan de rand van het dorp nabij uitvalswegen die u in slechts tien minuten autorijden naar gezellige plaatsen als Sneek en Heerenveen leiden.

Tegelijkertijd staat de Bed and Breakfast op loopafstand van centrum van Joure, de jachthaven en de nutsbaan. Joure is een levendig dorp, waar gedurende het jaar van alles wordt georganiseerd en altijd iets te beleven valt!

Verder wordt Joure omgeven door prachtige natuur en Friese meren, waar u op allerlei manieren van kunt genieten: te voet, op de fiets of per boot.

Praktische informatie

Faciliteiten (Algemeen)
Roken Volledig rookvrij
Faciliteiten (Accommodatie)
Ook individueel overnachten Ja
Tuin Ja
Accommodatie op verdieping Ja
Slapen
Tweepersoonskamers 1
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Televisie in accommodatie Ja
Sanitair
Toilet 1
Privé badkamer Ja
Douche (warm water) 1
Keuken en koken
Koffie/Theevoorzieningen Ja
Zwemmen
Afstand tot zwembad 1
Zwembad Subtropisch
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Verzorging
Verzorging Logies en ontbijt
Prijs
per dag per persoon vanaf 27.50
toelichting prijs Prijzen per overnachting: € 27,50 per persoon (1e nacht) € 25,00 per persoon (2 nachten of meer) Deze prijs is inclusief toeristenbelasting en ontbijt waarbij gebruik gemaakt kan worden van zowel zoet als hartig beleg en drie soorten brood.
Ligging
Rustig gelegen Ja
Buiten het centrum Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 0.8
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja