B&B De Reidikker

Onze B&B ligt op het Murnser Klif midden in de natuur tussen het IJsselmeer en het Rysterbosk. Een fijne plaats om tot rust te komen als je daar even de tijd voor hebt.

In de herfst en winter vliegen de ganzen over en strijken met duizenden neer in het IJsselmeer. Hun gegak doet denken aan vreemde oorden of lange reizen en maakt je ook blij dat je straks lekker om het houtkacheltje kunt zitten. In het voorjaar, 's avonds, op het klif zitten en naar de rietvogels luisteren. Er gaat een wereld aan nieuwe geluiden voor je open. En zomers is het genieten van de bloemenpracht en zonneschijn over het land. Het meer is vol zwanen en overal hoor je de roep van de meerkoet.
Accommodatie
We hebben 2 kamers met privé douche en wc op de eerste verdieping. In beide kamers staat een tweepersoons bed. Op de kamers is tv en wifi en er kan thee gezet worden. Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte voor het ontbijt en genoeglijk verpozen. Daar is een senseo-apparaat. Als het mooi weer is kan het ontbijt buiten op het terras genuttigd worden.
Prijzen:(check vooraf de website)
Twee kamers, zelfde prijs, inclusief het ontbijt.
Tarief 2 personen: 60 euro per nacht. Als je 1 nacht blijft een toeslag van 5 euro. Tarief 1 persoon: 40 euro per nacht. Als je 1 nacht blijft een toeslag van 5 euro.


Praktische informatie

Recreatie
Natuurwandelingen (gids) Ja
Wandelroutes Ja
Ligging
Aan/bij natuurwater Ja
Recreatie (Watersport)
Recreatieplas Ja
Zien, Doen & Beleven
Rondleidingen Ja
Eetgelegenheid
Ontbijt Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant