Skip to main content
MAP

Brenda Bee "Ik Ren Dus Ik Ben''

Lewinski/Barry kookt, Sneek

Na het succes van haar vorige reeks optredens, gaat Brenda Bee weer op tournee. Op 26 januari staat ze op het podium bij Lewinski.

Na het succes van haar vorige tour door Nederland en België, gaat Brenda Bee weer op tournee. Brenda streeft er niet naar om als popster door het leven te gaan, haar leven is net gewoon als ieder ander. Het enige verschil is dat zij kleurrijke liedjes schrijft over alledaagse gebeurtenissen. Haar kijk op het leven, nuchter en met humor, vormt de basis voor zowel grappige als ontroerende nummers over dingen die we allemaal herkennen zoals, relaties, ouder worden en altijd te weinig tijd hebben.

Brenda heeft al vele jaren ervaring in Theaters van Nederland, België en Duitsland. Elk jaar zet ze samen met andere artiesten, zoals Syb van der Ploeg, Edward Reekers en Maarten Peters, en een 5-koppige band, shows neer als ‘The Best of Britain’ en ‘Motel Westcoast’. Na twee Engelstalige soloalbums is ze Nederlandse muziek gaan schrijven. Deze nummers zal ze tijdens haar tour live laten horen.

Wanneer:
26 januari 2024
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Brenda Bee "Ik Ren Dus Ik Ben''
Lewinski/Barry kookt

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party