Skip to main content
MAP

MaYaN: + molllust

Poppodium Het Bolwerk, Sneek

Zet je schrap voor een avond symfonische deathmetal!

MaYaN is begin 2010 bedacht door veelzijdig muzikant en Epica-meesterbrein Mark Jansen en oude vriend Jack Driessen. Samen werkten ze aan het album dat ze altijd al wilden maken. Er ontstond een onmiskenbare chemie om in een mum van tijd liedjes te produceren.

 

Na zeer succesvolle tournees door delen van Europa, Midden- en Zuid-Amerika en voor duizenden fans het spelen van gerenommeerde festivals als ProgPower USA, Graspop Open Air, Heaven & Hell (Mx), Zwarte Cross en PPM Fest, zette de band zichzelf meteen op de kaart. Honderdduizenden views en confronterende discussies van over de hele wereld op hun video 'War on Terror' bewijzen dat ze de wereld hebben aangezet tot nadenken over en hopelijk handelen naar wat er tegenwoordig gaande is.
molllust
Het Duitse molllust combineert klassieke muziek met metal waarbij inspiratie uit theater niet geschuwd wordt. Het resultaat is unieke opera metal! Sinds 2011 is de band onder leiding van Janika Groß flink bezig om met hun evenzo theatrale performance de Europese podia en festival te bestormen, waaronder Femme Metal Event 2016, Wacken Winter Nights 2018, Wacken Open Air 2019.

Wanneer:
22 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,-
Show results

Search & book

Traveling party