Skip to main content
MAP

Kerstconcert Harmonieorkest Euphonia Wommels en Melissa van Voorst

Reahûs

Het orkest, onder leiding van Ronald Slager, geeft in samenwerking met Melissa van Voorst een concert. Dit concert vindt plaats in de Sint Martinuskerk in Reahûs.

Traditiegetrouw geeft harmonieorkest Euphonia rond kerst een concert. Dit jaar in samenwerking met de Friese sopraan Melissa van Voorst! Als locatie is dit jaar gekozen voor de sfeervolle Martinuskerk in Reahûs. Op vrijdag 15 december zit het orkest klaar om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Melissa heeft ervaring zowel op gebied van opera als oratorium en is een veelgevraagd soliste bij HaFaBra-orkesten. Daarnaast is ze columniste van het Friesch Dagblad waar ze elke 4 weken een column over cultuur schrijft. Euphonia en Melissa zullen gezamenlijk diverse werken ten gehore brengen. Euphonia, onder leiding van de bevlogen dirigent Ronald Slager, zal zonder Melissa ook van zich laten horen. Zo kunt u onder andere luisteren naar Russian Christmas Music. Naast dit stuk biedt het programma meer dan genoeg variatie. Zo zullen diverse vrolijke kerstnoten en samenzang tevens de revue passeren.   Entree voor het concert is 10 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop online verkrijgbaar via www.euphonia.nl. En binnenkort ook bij de filialen van Echte Bakker Posthuma (Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum) - houd de berichtgeving in de gaten!

Wanneer:
15 december
Prijsinformatie:
Vanaf € 10,-
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Kerstconcert Harmonieorkest Euphonia Wommels en Melissa van Voorst

Sint Martinuskerk
Slypsterwei 3
8736 JD Reahûs
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party