Skip to main content
MAP

Escarteen Sisters

Lewinski/Barry kookt, Sneek

Op 10 februari staan de Escarteen Sisters in Lewinski, een uniek strijkkwartet met slechts twee stemmen, een viool en een cello. Samen verzorgen ze een onvergetelijk optreden.

De Escarteen Sisters vormen een uniek strijkkwartet, met slechts twee stemmen, een viool en een cello. Met minimale elementen creëren de zussen hun eigen wereld, waar iedereen welkom is. Hoewel hun muziek lijkt op een mix van Folk, Pop en Jazz, is het lastig om het volledig in één van deze genres te plaatsen. 

De zussen hebben een diverse achtergrond. Hun moeder is Belgisch en hun vader Catalaans. Eén van de zussen is geboren in Mexico en de ander in België. Ze delen dromen en spreken vijf talen, dit vormt de basis van hun liedjes. Na uitgebreid door Europa te hebben gereisd om hun eerste album ''Escarteen Sisters'' te introduceren, zijn ze tijdens de pandemie naar Nederland verhuisd. Ondanks dat er een kleine afstand ontstond tussen de twee, herenigen de zussen zich en werken ze aan een tweede album, dat een nieuwe richting inslaat met andere invloeden en benaderingen.

Wanneer:
10 februari 2024
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Escarteen Sisters
Lewinski/Barry kookt

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party