Skip to main content
MAP

Diyet & The Love Soldiers

Lewinski/Barry kookt, Sneek

Diyet & The Love Soldiers brengt een betoverende mix van Americana, folk en roots met meertalige zang naar Lewinski op 26 april 2024.

Diyet & The Love Soldiers brengt een mix van Americana, folk en roots met meeslepende melodieën en verhalen geworteld met Diyet's wereldbeeld en het noordelijke leven in Yukon, Canada.

Diyet zingt zowel in het Engels als in haar moedertaal Zuid-Tutchone daarnaast speelt ze basgitaar. Diyet wordt ondersteund door The Love Soldiers, waaronder haar echtgenoot Robert van Lieshout die de akoestische gitaar, drums en percussie bespeeld en Juno Award-winnende producer Bob Hamilton die de elektrische gitaar, pedal steel en de mandoline bespeeld. Samen creëert dit trio veelzijdig muziek dat zowel grote podia als intieme ruimtes vult.

In de afgelopen tien jaar heeft het trio nationaal opgetreden in Canada en internationaal in Europa. Ook hebben ze gestaan op grote folk, jazz, wereld en multidisciplinaire festivals en theaters in Canada. Ze hebben daarnaast getourd door Groot-Brittannië, Duitsland en de Benelux.

Hun album uit 2018 werd genomineerd voor ''Folk Album Of The Year'' bij The Indigenous Music Awards, ''Indigenous Artist Of The Year'' bij de Western Canadian Music Awards en ''Indigenous Songwriter Of The Year'' bij de Canadian Folk Music Awards. Het vierde album van Diyet & The Love Soldiers wordt verwacht in 2024.

Wanneer:
26 april 2024
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Diyet & The Love Soldiers
Lewinski/Barry kookt

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party