Skip to main content
MAP

Tip Santa Run Joure

Park Heremastate, Joure

Na een succesvolle eerste Santa Run in 2019 gaan we op 17 december 2022 een tweede versie organiseren. We kleuren het park en de Midstraat rood met de deelnemende lopers die allemaal verkleed als kerstman geld ophalen voor het goede doel.

Na een succesvolle eerste Santa Run in 2019 gaan we op 17 december 2022 een tweede versie organiseren.  We kleuren het park en de Midstraat rood met de deelnemende lopers die allemaal verkleed als kerstman geld ophalen voor het goede doel. Wandelen, rennen, hinkelen of springen, alles mag!

We starten om 14 uur met een warming-up waarna om 14.30 het startschot wordt gelost. Na afloop is het dan gezellig en is er nog ruimte voor een hapje en een drankje.

De Santa Run Joure 2022  wordt georganiseerd door Rotary Joure en de WIH. De WIH organiseert rond de feestdagen veel activiteiten die de Midstraat en Joure nog gezelliger maken.

De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. In 2008 begonnen als evenement van Rotary Club Gorinchem, waarna dit voorbeeld door vele Rotary Clubs in het hele land is gevolgd. Zo is de Rotary Santa Run in de laatste jaren georganiseerd in meer dan 55 verschillende steden georganiseerd met een gezamenlijke opbrengst van ongeveer € 400.000,-.   Hiermee werden meer dan 100 goede doelen ondersteund.

Wanneer:
17 december

Here you will find Santa Run Joure
Park Heremastate

Address:
Herema State
8501 AA Joure
Plan your route
Distance:
Show results

Search & book

Traveling party