Skip to main content
MAP

Revu De Jouwer: Keallepoaten, sturtklokken en oare kofje

This event has already taken place

Party- en Zalencentrum 't Haske, Joure

Eindelijk brengt Nijjiersrevu De Jouwer de 35e Revu op het toneel. Een Nijjiersrevu in oktober? Jaaah! De revue bestaat uit Friese sketches en liedjes rondom het thema "Keallepoaten, sturtklokken en oare kofje". Humor, actualiteit en gevoel zijn dé basis.

Ruim twee jaar is de revuploeg uit Joure met hun 35-jarig jubileum aan de slag geweest en iedere keer gooide corona roet in het eten. Dat laten ze niet nog eens gebeuren en daarom besloot men de Nijjiersrevu in oktober aan het publiek te tonen. Een Nijjiersrevu in oktober? Ja, waarom niet!

Nijjiersrevu de Jouwer bestaat uit een enthousiaste groep mensen, die normaliter ieder jaar in januari een nieuwjaarsrevu op de planken brengt. De revu bestaat uit zelfgeschreven Friese sketches en liedjes rondom een thema. Dit keer is het thema "Keallepoaten, sturtklokken en oare kofje". De actualiteit in en rondom Joure en De Fryske Marren krijgt een plek en wordt hier en daar behoorlijk onder het vergrootglas gelegd. Humor is dan ook een niet te missen ingrediënt. Af en toe wordt ook zeker de gevoelige snaar geraakt.

Met een zeer gemeleerd toneelgezelschap dat ook nog een mooi nootje kan zingen en een live-band met erg gepassioneerde muzikanten, bent u verzekerd van een gezellige avond of middag uit.

Wanneer:
t/m 15 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 10,-

Here you will find Revu De Jouwer: Keallepoaten, sturtklokken en oare kofje
Party- en Zalencentrum 't Haske

Address:
Vegelingsweg 20
8501 BV Joure
Plan your route
Distance:
Show results

Search & book

Traveling party