Skip to main content
MAP

'Op het Podium' met Magoće

This event has already taken place

Lewinski/Barry kookt, Sneek

De liedjes van Magoće zijn romantische odes aan de liefde, gegoten in een mix van blues, soul en een vleugje Balkan. Ze neemt je mee op een reis naar passie, melancholie en nostalgie.

Lekker dineren en genieten van een verrassend live programma tijdens 'Op het podium' van Lewinski. Bij de 'Op het podium' avonden biedt Lewinski een podium aan opkomend talent, bijzondere verhalen of -vooralsnog- onontdekte parels in de culturele/literaire sector. Ook geven we hier artiesten de kans hun nieuwste werk te try-outen voor een publiek. Op 26 januari is het podium voor Magoće.

De liedjes van Magoće zijn romantische odes aan de liefde, gegoten in een mix van blues, soul en een vleugje Balkan. Ze neemt je mee op een reis naar passie, melancholie en nostalgie. In deze one-woman show brengt zij o.a. liedjes ten gehore van haar eerste album Brave. Maar daarnaast ook gloednieuw materiaal van het tweede album waar zij momenteel aan werkt. Wees dus voorbereid op een aantal primeurs! Overigens staat Magoće niet helemaal alleen op het podium; haar geliefde viool is ook van de partij.

Voor muziek, info en social media ga naar https://magocemusic.com/

Praktisch:
De keuken is geopend tussen 18:00 en 19:30. U kunt uw maaltijd reserveren via de ticketservice. Eventuele dieetwensen/allergieen graag vooraf aan ons doorgeven. Voor de muziek kunt u ter plekke een vrije bijdrage doneren. Natuurlijk kunt u ook alleen voor de muziek en bijv. een drankje komen. De zaal is open vanaf 18:00 uur.

Wanneer:
t/m 26 januari

Here you will find 'Op het Podium' met Magoće
Lewinski/Barry kookt

Address:
Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Plan your route
Distance:
Show results

Search & book

Traveling party