Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Het Kleine Paradijs

Easterein

Welkom op Het kleine Paradijs: Mooie, verborgen vakantieplek in Friesland voor rustzoekers, natuurliefhebbers en mensen die houden van authentieke overnachtingsmogelijkheden (bezinningstoerisme). De landelijk gelegen locatie omringd door groen en wat...

Ontwaak in één van onze huisjes. Maak kennis met een boomhut, of toch liever de ark, dichter bij de natuur kan eigenlijk niet. De vogels horen fluiten, de wind horen waaien is een unieke ervaring.

In de kleine huisjes zoals de schrijvershut en in het rode kapelletje ervaart u binnen het knapperen van het haardvuur in de daar aanwezige houtkachels. Het is een mooie combinatie van eenvoudig en bijzonder overnachten en toch buiten het camping gevoel ervaren.

Bent u met een wat groter gezelschap en wilt u slapen in de bedstee of op een box spring kies dan voor de groeps accommodatie ofwel het kabinet. Wilt u ons hele erf afhuren dit kan ook wij bieden dan voor 22 personen slaapplek. Leuk voor familie, vrienden uitje. Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een workshop huur dan ook ons erf af en vraag naar de mogelijkheden.

Hier finden Sie Het Kleine Paradijs

Adresse:
Het Kleine Paradijs
Meilahuizen 9
8734 GA Easterein
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe