Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Ying Media

Sneek

Klein nieuws maken wij GROOT. Achtergrondverhalen over mensen, bedrijven, instellingen, gebouwen, straten uit dorpen, gemeenten en regio geven wij een gezicht. Wil jij succesvol communiceren met je doelgroep in de regio? Dan zijn wij jouw mediapartner.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Ying Media heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot mediabedrijf dat niet meer alleen vanuit de tijdschriften denkt, maar vanuit het merk en het totale aanbod van alle producten, zowel on- als offline. Ying media bouwt rond elk merk een multimediaal aanbod waarbij de wensen van de lezers bepalend zijn voor de wijze waarop informatie wordt aangeboden. Dit doen wij door middel van print, online en events.

Klein nieuws maken wij GROOT. Achtergrondverhalen over mensen, bedrijven, instellingen, gebouwen en straten uit de dorpen, gemeenten en regio geven wij een gezicht. Wat is jouw verhaal voor onze betrokken lezers?

Wil jij succesvol communiceren met je doelgroep in de regio? Dan zijn wij jouw mediapartner.

Ying Media is uitgever van o.a. GrootSneek, GrootdeFryskeMarren, Waterland van Friesland magazine, Waterland van Friesland Inspiratiekrant, Sneek is Meer Magazine, Joure Magazine.

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe