Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Stacaravans Kinderdomein

Bakhuizen

Stacaravan Bakhuuske en Stacaravan Himmelhuuske staan op familiecamping De Wite Burch. De Wite Burch is een kindvriendelijke camping. 

Stacaravan Bakhuuske en Stacaravan Himmelhuuske staan op familiecamping De Wite Burch. De Wite Burch is een kindvriendelijke camping. 

Stacaravan Bakhuuske

Deze zeer ruime en comfortabel ingerichte stacaravan met drie slaapkamers kunt u het gehele seizoen huren. Stacaravan Bakhuuske staat op een mooie, besloten plek met de tuin op het zuiden. De ruime en comfortabel ingerichte stacaravan is van uitstekende kwaliteit, de eigenaars zijn er trots en zuinig op.
Er is een veranda aangebouwd waardoor je ook bij wat minder mooi weer lekker buiten kunt zitten of bezig zijn. 

Stacaravan Himmelhuuske

Himmelhuuske is een stacaravan apart, een chalet van een stacaravan. Heerlijk comfortabel ingericht met een mooie veranda en altijd zon in de tuin. Met twee slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer is Himmelhuuske geschikt voor vier of vijf personen.  Stacaravan Himmelhuuske staat op camping de Wite Burch te Bakhuizen in het prachtige Gaasterland in Zuidwest Friesland. Het is er goed toeven, in en rond stacaravan Himmelhuuske, niet alleen tijdens de vakanties, maar ook in het voor- en naseizoen. Stacaravan Himmelhuuske is uitermate geschikt voor gezinnen, kinderen en natuurgenieters.

Boot huren
U kunt stacaravan Bakhuuske en stacaravan Himmelhuuske tevens huren in combinatie met de Bloate Poaten Boot zodat u heerlijk met het gezin kunt genieten van de Friese Meren. Wanneer u de Bloate Poaten Boat als optie meeboekt ontvangt u een korting van 20% op de huurprijs.

Hier finden Sie Stacaravans Kinderdomein

Adresse:
Recreatiepark De Wite Burch
Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe