Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Likeurenbrouwerij Puur Sudersee

Hindeloopen

Ontdek bij Likeurenbrouwerij Puur Sudersee eigen gebrouwen fruitlikeuren met speciale eigen recepturen.

Een likeuren brouwerij in Hindeloopen? Wel, het begon eigenlijk in Visrestaurant Sudersee met Mede. De historie tussen de Hindelooper bevolking en de Vikingen is de aanleiding geweest dat hier nu weer Mede en fruitlikeuren gebrouwen worden.

Likeurbrouwerij Puur Sudersee maakt uit vers fruit en kruiden door middel van vergisting en fermentatie vele soorten likeur. Een proces met geheel eigen receptuur en bijzondere smaken. Brouwerij Sudersee brouwt verschillende soorten Mede en fruitlikeuren. Droge Mede maar natuurlijk ook vooral de zoete en kruidige likeuren. Ook zijn er vele fruit likeuren te proeven en allemaal met speciale eigen recepturen en hun eigen toepasselijke namen zoals 'Stadse Fratsen Fruitlikeur', het 'Hindelooper Voddenwijfje' en -'Landlopertje' en de stoere 'Sørhavet Mede'. De nieuwste likeuren hebben namen 'Creatieve Liefde' en 'Prille Liefde'. Beide likeuren hebben een basis van peer, rozen en honing. 

Je bent van harte welkom om eens een kijkje in de brouwerij te komen nemen en één van de vele likeuren mee naar huis te nemen. In de zomermaanden worden er op vrijdag- en zondagmiddag om 17.00 uur speciale proeverijen gehouden. En natuurlijk hoor je dan van de brouwer ook meer over het proces. 

Combineer je bezoek aan de brouwerij met een bezoek aan Restaurant Sudersee, Vis, Vlees en Verhalen

Hier finden Sie Likeurenbrouwerij Puur Sudersee

Adresse:
Buren 1
8713 KA Hindeloopen
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe