Direkt zum Hauptinhalt
Karte

De Matthäus-traditie in Joure

Joure

Op Palmzondag organiseert de Stichting Passie voor de Kunst in de Hobbe van Baerdt Tsjerke te Joure onder leiding van Jan Vermaning een uitvoering van de Mathäus Passion.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Op Palmzondag organiseert de Stichting Passie voor de Kunst in de Hobbe van Baerdt Tsjerke te Joure onder leiding van Jan Vermaning een uitvoering van de Matthäus Passion. Deze Matthäus heeft in tegenstelling tot andere uitvoeringen een intiem karakter. Het publiek krijgt de indruk ondergedompeld te worden in de muziek van Bach door de opstelling in de breedte en doordat Jan Vermaning bewust heeft gekozen voor een koor en orkest in een kleinere bezetting en voor een gloedvolle uitvoering met veel nuance. Hierbij is het streven om zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke uitvoering te blijven zoals Bach die bedoelde in versie van 1736. Kortom, een intieme benadering van een groots werk. 

De Mattäus Passion is er voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om mee te helpen, bij te dragen of te komen luisteren. De 'mienskip' (Fries voor: gemeenschap) betrekken is daarom een van onze doelen. 

De volgende uitvoering van onze Matthäus Passion is op Palmzonzondag 24 maart 2024 om 19.30 uur in de Hobbe van Baerdt Tsjerke te Joure.
De kaartverkoop start op 1 februari 2024, de voorverkoop voor vrienden op 1 januari 2024.

Wanneer:
24 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 50,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie De Matthäus-traditie in Joure

Hobbe van Baerdt Tsjerke
Midstraat 67
8501 AE Joure
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe