Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Ontdek de voor- en nadelen van zelfvoorzienend leven

Sneek

Ykje en Durk vertellen over hun ervaringen met zelfvoorzienend wonen en leven.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Ontdek de voor- en nadelen van zelfvoorzienend leven

Leer meer over zelfvoorzienend leven in Bibliotheek Sneek
Ykje en Durk hebben op veel verschillende plekken gewoond. Samen met hun drie kinderen onderzoeken ze hoe ze op een zelfvoorzienende manier kunnen leven. Dit gaat van het verbouwen van eigen voedsel tot het geven van thuisonderwijs.

Friesland
Na zeven jaar in Portugal te hebben gewoond, zijn ze terug in Friesland. Nu woont het gezin deels in een boerderij en deels in een yurt, samen met een ander gezin. Door te blijven experimenteren in de omgeving waar ze op dat moment wonen, leren Ykje en Durk hoe ze zelfvoorzienend kunnen leven. Regelmatig komen er nieuwe landen en plekken op hun pad, deze uitdagingen gaan Ykje en Durk graag aan.

Waarom zelfvoorzienend?
Tijdens de lezing in Bibliotheek Sneek vertellen Ykje en Durk waarom ze zelfvoorzienend willen leven. Ook vertellen ze hoe het is om met een heel gezin op verschillende plekken te wonen. Ykje en Durk vertellen ook over de voor- en nadelen van zelfvoorzienend leven en veel reizen. Ykje en Durk hopen ook jou te inspireren over zelfvoorzienend wonen en welke (kleine) stappen je kan nemen om dit te bereiken.

📸 Credits foto: Maarten Dikken

Wanneer:
13 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 3,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Ontdek de voor- en nadelen van zelfvoorzienend leven

Bibliotheek Sneek
Wijde Noorderhorne 1
8601EA Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe