Direkt zum Hauptinhalt
Karte

IVY-voorheen de meisjes met de wijsjes

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

St. Cultureel NUT te Workum, Workum

Muziektheater Dé Nederlandse vocalpopgroep die sinds 2015 de harten van het publiek verwarmt met vierstemmige versies van bekende nummers en een gepaste dosis humor.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Begin januari 2023 hebben De Meisjes met de Wijsjes aangekondigd dat zij in het theaterdeel van hun repertoire overgaan in IVY. Het zangtalent wijzigt niet, maar net wat cooler, met nieuwe arrangementen die ook in andere talen mogen. Waar ze met De Meisjes met de Wijsjes exclusief in het Nederlands zongen in brave, Delftsblauwe outfits is dat bij IVY een flinke dosis stoerder

“We zijn het nog steeds, maar net wat cooler laat maar zeggen. In nog sexiere outfits, nieuwe arrangementen, die ook in andere talen mogen én onder een nieuwe naam.”

Waar de naam IVY vandaan komt:

Haal de Y weg en wat blijft er over? De Romeinse IV (4)! Spreek “I V” uit op z’n Engels en krijg weer IVY. Een krachtige, internationale vrouwennaam, die niet meteen (verkeerde) associaties oproept, zodat de nieuwsgierigheid geprikkeld kan worden. Daarbij vinden we het mooi dat de V symbool staat voor Vrouw, Venus, Vocaal, Vierstemmig en Vrij.

En nog een laatste duit in het zakje: Met zijn vieren klinken onze stemmen als één stem. One Voice. 1V. IV. IVY.

Wanneer:
t/m 10 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 18,50 (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie St. Cultureel NUT te Workum

Kultuerhús Klameare
Merk 1
8711 CL Workum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe