Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Celtic Celebrations - 15 Years Gone met John Wright

Poppodium Het Bolwerk, Sneek

Een memorial concert door Joe Topping & John Wright en Rolling Home.

Met zijn prachtige melodieuze stem raakte hij het publiek in het hart. Tijd om oude tijden te laten herleven. 

In 1997 benaderde de Britse muzikant John Wright muziekpromotor Dave Tearney met het verzoek om samen concerten te organiseren in Nederland. Binnen korte tijd speelde de John Wright Band door het hele land. Concerten werden drukbezocht en raakten vaak uitverkocht, zo ook in Sneek. Op 8 februari 2008 is John zeer plotseling overleden. Vijftien jaar na zijn overlijden vieren we John’s muziek met een memorial concert met medewerking van Joe Topping & Joe Wright en Rolling Home.
 
Joe Topping en Joe Wright 
Joe Topping en Joe Wright zijn twee bandleden uit de beginjaren van John’s band  Zij komen naar Denemarken en Nederland om een aantal ‘Remembrance concerten’ ter ere van John zijn leven en muzikale carrière te brengen. Tijdens deze concerten zullen ze verhalen vertellen en liederen zingen uit hun ervaringen en tijd in de John Wright Band. 

 
Rolling Home
Folkkoor Rolling Home werd in 1994 opgericht als shantykoor maar na het grote succesnummer “Fries om Ûtens” kwamen er steeds meer folknummers op het repertoire. In 2007 stond Rolling Home op de planken met de theatershow Going Celtic. Tijdens deze theatershow vertolkte John een belangrijke rol. Mede hierdoor is Going Celtic een groot succes geworden. Alle 19 optredens in Friesland waren uitverkocht.  

Wanneer:
15 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 17,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Celtic Celebrations - 15 Years Gone met John Wright
Poppodium Het Bolwerk

Kerkgracht 8
8601 EC Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe