Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Avondconcert Roon Staal

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Karmelkerk Woudsend, Woudsend

Zanger, componist en acteur Roon Staal komt op vrijdagavond 22 december naar Woudsend.

Zanger, componist en acteur Roon Staal komt op vrijdagavond 22 december naar Woudsend in 'De Karmel'. 

Datum:    vrijdag 22 december 2023
Aanvang: 20:00 uur
Deur open: 19:30 uur
Locatie:    PKN Kerk "De Karmel",
                  Âld Tsjerkhôf 2, Woudsend

Entree: € 22,50 per persoon (Jongeren t/m 17 jaar € 12,50)

ROON STAAL MET KERSTPROGRAMMA EN NIEUW KERSTALBUM IN WOUDSEND

WOUDSEND - Van 7 t/m 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal met zijn nieuwe kerstprogramma door Nederland. Op vrijdag 22 december doet hij De Karmel in Woudsend aan. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.30 uur open.

Magische kerstsfeer Met zijn warme tenor-stem en melodieuze pianospel weet hij zijn publiek mee te nemen naar een magische kerstsfeer. Volledig genaamd Hieronymus speelt Roon zowel in het Engels als Nederlands bekende kerst songs op authentieke wijze met ook werken van zijn nieuwe, inmiddels derde kerstalbum: The Christmas Album III. 

Musical en buitenland Als kind stond Staal al op de theater planken en in TV studio's met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst Daniël Smit. In de hit-musical Les Miserables speelde Staal de kinderrol Gavroche in het Carré theater en als jonge twintiger nam hij de titeltol in de rock-opera 'Tommy' op zich met lovende kritieken ten gevolg. In de musical Rembrandt speelde hij even later naast Henk Poort als zoon Titus van Rijn en met Chantal Janzen en Freek Bartels gaf hij in 2010 gestalte aan het verhaal van de Hollandse musical Petticoat waarmee hij de grote theaters aandeed en wat hem een musical award nominatie opleverde. Met name daarna trad Roon veel op in het verre Oosten van Rusland en Japan met zijn solo werk terwijl hij in Nederland nu zo'n 5 touren per jaar houdt.

Niet bekend van radio of TV maar door legendes geprezen "Wonderlijk, eigenlijk, dat het hem is gelukt zo lang relatief onbekend te blijven", aldus resencist Jacques d' Ancona. Niet bekend van radio of TV maar geprezen door bekendheden zoals Art Garfunkel (Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away!) en Gilbert O'Sullivan (It's his voice, not least his songwriting ability, that really shines throughout) en het publiek dat u reeds voorging kunt u deze kerst nu genieten van de ingetogen maar ontwapenende performance van deze 43-jarige musicus. 

Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125. Tickets kosten € 22,50. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar hebben toegang  voor € 12,50.

U bent van harte welkom!

Wanneer:
t/m 22 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 12,50 (voor scholieren)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Karmelkerk Woudsend

Ald Tsjerkhof 2
8551PA Woudsend
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe