Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Martini in Concert

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Sneek

Concert door Brassband De Bazuin Oenkerk m.m.v. Iris Kroes (zang / harp) en Jochem Schuurman (orgel).

Hier schon mal ein Vorgeschmack

De Bazuin, onder leiding van dirigent Jaap Musschenga, is een topbrassband die zich thuis voelt op elk podium. Ze hebben vele (internationale) prijzen gewonnen waaronder de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in 2014. Bekend zijn ze ook van het Valentijnsconcert in de Lawei in Drachten. Ze hebben al met veel vermaarde zangers en zangeressen samengewerkt, zoals Karin Bloemen, Brigitte Heitzer en Piter Wilkens.

 Tijdens dit concert werken ze samen met Iris Kroes. Zij is bekend als de zangeres met de harp. In 2012 won ze The Voice of Holland. Ze is een artieste in hart en nieren. Optredens op bijzondere locaties, voor het Koninklijk Huis en als quest entertainer op cruiseschepen, zijn haar op het lijf geschreven.

 Wat dit concert uniek maakt, is dat Jochem Schuurman meespeelt. In 2013 studeerde hij cum laude af aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Tevens heeft hij verschillende (internationale) prijzen gewonnen. Hij geeft concerten als solist en is de vaste organist van de Martinikerk in Franeker. Tijdens dit concert zal hij samenspelen met De Bazuin. Ze zullen verschillende werken uitvoeren voor brassband en orgel.

Wanneer:
t/m 6 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 10,- (voor leden)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Martini in Concert

Martinikerk
Oud Kerkhof 1
8601 EE Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe