Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Lezing Vilna van Betten: "Ervaar Je Zelfhelende Kracht"

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Bolsward

Op donderdagavond 19 oktober 2023 is Vilna van Betten bij ons te gast in de Martinikerk te Bolsward met een avond die gaat over Zelfheling en het Zelfhelende Vermogen.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Vilna van Betten is de oprichtster van de Happy Healing Academy en auteur van de bestseller ‘HEEL’. Na jarenlange medische trajecten, onderzoek en operaties, was haar toekomst niet meer zeker. Ze ontdekte dat er een andere route was dan de reguliere medische route. En wilde daar alles over weten. Na jarenlang fysieke ellende was ze in no time een nieuwe andere ‘ik’ waar de pijn, de angst en ziekte niet meer bestond. Zij ontdekte hoe ongelooflijk simpel Het is om jezelf te resetten en te helen, gebruikmakend van je zelfhelend vermogen en je energetisch lichaam. En zo ontstond haar BMR®- methode en haar Happy Healing programma. Want haar missie is om jou te leren een HEEL leven te creëren.

Sinds haar ontdekking heeft zij zich gespecialiseerd In het oplossen van schijnbaar onoplosbare klachten, fysiek en mentaal. Ze maakt gebruik hierbij van de quantum fysica, energetische geneeskunde, positieve psychologie en oosterse wijsheden.

Wij zijn in deze westerse wereld vergeten wat we vroeger als vanzelfsprekend wisten, een zelfhelend vermogen is allang een jou aanwezig. Als jij meer bewust wordt van wat jouw cellen jou willen vertellen en leert hoe je daarmee invloed hebt op jouw gezondheid en geluk, dan ervaar je dat je HEEL bent en kun je jouw potentie benutten. Je komt in een ruimer en dieper bewustzijn waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. Inmiddels hebben zoveel mensen baat gehad bij haar aanpak dat ze een veelgevraagde spreekster en healer is waarbij ze met liefde, humor en passie haar visie op gezondheid deelt. Zij laat jou ontdekken en ervaren dat jij zelfhelende kracht bent en dat je meer kunt dan je denkt. Jij bent je eigen medicijn!

  • Lezing Vilna van Betten (€ 22,00)
  • Donderdag 19 oktober 2023
  • In Martinikerk Grootkerkhof 26 te Bolsward
  • Zaal open 19.00 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uur

Tickets zijn te bestellen via www.apollanjacrystals.nl

Wanneer:
t/m 19 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 22,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Lezing Vilna van Betten: "Ervaar Je Zelfhelende Kracht"

Martinikerk
Grootkerkhof 26
8701HG Bolsward
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe