Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Boekpresentatie Anita Terpstra

Balk

In het kader van de Friese boekenweek – van 4 t/m 12 november – houdt Anita Terpstra een lezing over het cadeauboek: Hiltje (1805-1898) : een pionier op zoek naar een beter leven in Amerika, heeft ze speciaal voor de Friese boekenweek geschreven.

Anita Terpstra studeerde journalistiek en kunstgeschiedenis. Ze debuteerde met de thriller ‘Nachtvlucht’, die werd genomineerd voor de Schaduwprijs.

De thrillers ‘Anders’ en ‘Samen’ verschenen ook in Duitsland en Frankrijk. ‘Samen’ werd genomineerd voor ‘De Gouden Strop’.

In het kader van de Friese boekenweek – van 4 t/m 12 november – houdt Anita Terpstra een lezing over het cadeauboek: Hiltje (1805-1898) : een pionier op zoek naar een beter leven in Amerika, heeft ze speciaal voor de Friese boekenweek geschreven. Het verhaal gaat over de Friezin Hiltje Aukes-Sipma, afkomstig uit Bornwird, die met haar hele gezin (man en 6 kinderen) in 1847 tegelijk met 800 anderen emigreerde naar Amerika en daar de gemeenschap Pelle oprichtte. Naast het cadeauboek zal Anita ook vertellen over haar eerdere werk, zoals ‘Al mijn moeders’, een confronterende familiegeschiedenis met diepe wortels in de Friese veengebieden.

Wanneer:
5 november
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Boekpresentatie Anita Terpstra

Podium Gorter
Raadhuisstraat 27
8561BH Balk
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe