Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Eerste winterloop 2023-2024

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Sneek

De Winterlopen staan bekend om het mooie rondje, de gezellige sfeer maar ook om de lekkere snert en chocolademelk na afloop!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

De winterlopen worden elke eerste zondag van de maand in de winter georganiseerd. Met een afstand van 8,9 kilometer is de winterloop bij uitstek geschikt voor een heerlijke (korte) duurloop of een voorbereiding op een ander loopevenement. Ook is de winterloop geschikt voor de beginnende loper die in de maanden daarvoor bijvoorbeeld opgebouwd heeft tot 10 kilometer te kunnen hardlopen.
Voor de jeugd is er voorafgaand aan de 8.9 km een jeugdloop. Jeugd t/m 16 jaar kunnen zich inschrijven. Deelname is gratis. Omdat we bezig zijn met het indelen van de verschillende leeftijdsgroepen volgens indeling atletiekunie is het van belang dat je je geboortedatum aangeeft. Voor de jeugd ligt er (naar alle waarschijnlijkheid) ook een winterloopshirt klaar! Let wel; op=op. (Aan het eind van de competitie wordt de einduitslag opgemaakt volgens de vooraf opgestelde regels.)

Jeugddeelnemers die inschrijven schrijven zich automatisch voor 4 keer in. (Steeds opnieuw inschrijven bij elke winterloop is bij de jeugd dus niet nodig!)
Je kunt inschrijven tot en met zaterdag 2 december 12.00 uur.
De kosten bedragen €7,- bij voorinschrijving (na-inschrijving € 8,-).
Let op: Na-inschrijving kan tot een kwartier van te voren.

Meer info: www.avhorror.nl

Wanneer:
t/m 3 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Eerste winterloop 2023-2024

Sportcentrum Schuttersveld
Thomas Zandstrastraat 1
8602 EW Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe