Direkt zum Hauptinhalt
MAP

Workshop: vlotjes bouwen

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Friesisches Schifffahrtsmuseum, Sneek

In de herfstvakantie kun je in het Fries Scheepvaart Museum vlotjes bouwen! In de workshop krijg je een houten bouwpakketje, een hamer en wat lijm en leer je het vlotje helemaal zelf in elkaar zetten. Het vlotje is een mini-versie van de Sterke Yerke.

In het museum kun je namelijk de familietentoonstelling Expeditie Sterke Yerke, van olievervuiling tot plastic soup beleven. Doe waterproefjes om het probleem van olie en microplastics te ontdekken. Klim op het nagebouwde vlot en vergeet niet een duik in het plastic doolhof te nemen! In de museumtuin kun je verschillende soorten plastic scheiden, en vis je zelf met de op afstand bestuurbare plastic hunter de microplastics uit de vijver. Expeditie Sterke Yerke is en inspirerende en stimulerende ontdekkingsreis voor jong en oud!

De workshop vlotjes bouwen kost € 3,- (excl. museumentree) en kun je volgen van maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober, van 10.30 tot 11.30 en van 14.00-15.00 uur. Reserveren kan via balie@friesscheepvaartmuseum.nl, maar je kunt ook tijdens je bezoek kijken of er nog plek is.

Expeditie Sterke Yerke is de hele herfstvakantie open. Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. Entree: € 4,50 voor kinderen van 6-18 jaar; gratis voor kinderen van 0-5 jaar; €9,50 voor volwassenen.

Wanneer:
t/m 21 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 3,-

Hier finden Sie Workshop: vlotjes bouwen
Friesisches Schifffahrtsmuseum

Adresse:
Fries Scheepvaart Museum Sneek
Kleinzand 16
8601BH Sneek
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe